Te Koop 

Wordt u ook zo blij van al die mooie werken? We hebben de mogelijkheid per project een aantal items te koop aan te bieden. Hiermee maakt u niet alleen uzelf blij, maar ook de kunstenaars. Daarnaast zorgt het zeer kleine percentage wat stichting #Loods32 achterhoud ervoor dat wij de website in de lucht kunnen houden en een kleine reserve opbouwen voor de projecten die wij mogelijk maken. Stuur een mail via het venster aan de rechterkant met de artikelen van uw keuze en wij zorgen ervoor dat u ze snel in huis hebt. Levering in Nederland is inclusief bij brievenbuspost, alle andere zendingen zijn exclusief verzendkosten. 


Kunstenaars Vlaggen Boulevard Terneuzen

Overzicht

Boulevard van Schoonheid en Troost geeft u de mogelijkheid om voor € 200,- in het bezit te komen van een kunstenaarsvlag. In een oplage van maximaal 5 stuks worden de vlaggen gemaakt. Formaat vlag is 150x 220cm. Wilt u een afwijkende maat? Neem gerust contact op dan bekijken we de mogelijkheden. 

 

Met de aanschaf van een vlag krijgt u een waar kunstwerk geleverd en bovendien ondersteund u de kunstenaars die deelnemen aan deze Boulevard. Schoonheid en Troost wordt gegeven, financiële troost kunt u geven.